Your perfect workout starts here

Løb, cykling og andre sport kræver meget af dit tøj - specielt hvis dit mål er at yde optimalt.

 

I køligt vejr, skal dit tøj kunne beskytte dig mod lave temperaturer og kold vind samtidig med at din krops overskudsvarme bliver effektivt ventileret. Og hvis du træner under varme vejr forhold, skal dit tøj kunne give dig nok køling til at du presse dig selv med en optimal kropstemperatur.

Baseret på Crafts lange samarbejde med nogle af verdens bedste udholdenheds atleter, kan de lave produkt guides til specifikke sport til at hjælpe dig med at klæde dig på til at yde optimalt.

 

Hav en god, perfekt træning!

 

How to dress for winter running?

Hvordan skal du klæde dig på til vinter løb?


Vinter løb kunne være en af de mest tilfredsstillende aktiviteter.
At løbe i sig selv er normalt fantastisk, at løbe på blødt, stille sne i temperature der hjælper dig med at holde dig kølig.

 

Udforsk

(Ny hjemmeside - kun på engelsk)

 

Choose the right baselayer

Hvordan vælger du det rigtige baselag?


Rafineret gennem næsten fire årtier og konstrueret til at være af højeste standard, Crafts baselags kollektion er i sin egen liga.

 

Udforsk

(Ny hjemmeside - kun på engelsk)

 

How to dress for running

 

Hvordan skal du klæde dig på til løb?


Baseret på Crafts lange samarbejde med nogle af verdens bedste udholdenheds atleter, denne guide er designet til at hjælpe dig med at klæde dig optimalt på og få mest ud af din løbetur.

Udforsk

(Ny hjemmeside - kun på engelsk)

 

How to dress for cycling

Hvordan skal du klæde dig på til cykling?


En af cyklings definerende funktioner er de lange ture. En træning og et løb varer ofte flere timer, hvilket efterlader masser af tid for at vejret at kan skifte frem og tilbage - et faktum, der stiller store krav til cyklistens tøj, så han eller hun kan udføre og trives optimalt kropstemperatur.

 

Udforsk

(Ny hjemmeside - kun på engelsk)

 

Material Guides

Materiale guide


Der er ingen genveje til innovationens forkant. Alle trin skal tages. I Crafts tilfælde omfatter det ikke kun at samarbejde med førsteklasses atleter, men også samarbejde med de bedste stofproducenter og de førende forskningslaboratorier over hele kloden.

 

Udforsk
(Ny hjemmeside - kun på engelsk)